tag:blogger.com,1999:blog-27261009.post5359413961007301931..comments2023-12-05T22:54:18.662+01:00Comments on Favoritrecept: Sylt med jordgubbar, rabarber & äpple som smakkompisarKarin W.http://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-40000346379203968712012-02-23T00:03:35.580+01:002012-02-23T00:03:35.580+01:00Pralin: Finessen med egen syltkokning är att man k...Pralin: Finessen med egen syltkokning är att man kan göra bara en liten mängd i taget. I stället göra ny sylt lite oftare. Då slipper man bensoat och kan göra sylt som inte är så himla söt som köpt sylt brukar vara.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-56773147206993434742012-02-22T19:17:59.250+01:002012-02-22T19:17:59.250+01:00Jag har också kokat sylt förra sommaren. Det så my...Jag har också kokat sylt förra sommaren. Det så mycket gott.Pralin från matmedmerahttp://www.matmedmera.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-74833033245236321162012-02-13T22:42:26.846+01:002012-02-13T22:42:26.846+01:00Mårtensson: Blixten slog ner och förstörde mitt ky...Mårtensson: Blixten slog ner och förstörde mitt kylskåp i fjol på försommaren. Då köpte jag en ny kyl/frys till köket istället för ett nytt stort kylskåp. Den gamla stora frysen står i ett kallt utrymme och är 40(!) år gammal. Det påstås att nya frysar inte kan placeras i kalla rum. 40-åringen får alltså tuffa på så länge den håller.<br /><br />Visst är det kul att koka egen marmelad och experimentera med olika smaker?Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-29696255892874109182012-02-13T22:19:54.796+01:002012-02-13T22:19:54.796+01:00Vi har faktiskt helt slutat köpa marmelad nu, det ...Vi har faktiskt helt slutat köpa marmelad nu, det är ju så enkelt och så mycket godare att koka egen. <br /><br />Vilken lyx att ha två frysar, det hade vi gärna haft... fast helst självafrostande då tack, det är en gåva från ovan att slippa frosta av. Varje gång det rasslar till i vår så konstaterar vi att "nu frostar den av sej" :)Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.com