tag:blogger.com,1999:blog-27261009.post7665816138851903388..comments2023-12-05T22:54:18.662+01:00Comments on Favoritrecept: Små snapsarna, små snapsarna är lustiga att se...Karin W.http://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-60950839327186029942011-06-20T21:59:19.607+02:002011-06-20T21:59:19.607+02:00Anki: För egen del är jag inget större fan av ren ...Anki: För egen del är jag inget större fan av ren sprit, varken okryddad eller kryddad men enligt tradition och för sällskaps skull tar jag en nubbe till julbordet, midsommarsillen, kräftorna och surströmmingen. <br /><br />Hemkryddad snaps är ju populärt så förra våren plockade jag skott från granarna på tomten och hällde på vodka. Det skulle stå och dra en månad. Jag glömde bort den där burken. Efter ett år kom den fram i dagsljuset igen och provsmakades. Usch och fy! Det smakade inte bra. Hur i all sin dar ska jag få den granskottssnapsen drickbar? Hälla bort dyrbar sprit nänns jag inte. Jag har provat att söta eländet men det hjälper inte.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-19253513151134577502011-06-20T20:43:00.999+02:002011-06-20T20:43:00.999+02:00Vi fick också ett paket i lådan, ska bli riktigt k...Vi fick också ett paket i lådan, ska bli riktigt kul att prova på midsommarafton. Annars gör Håkan sin egen besk, oftast gör han ett koncentrat som han sedan använder och spär ut efter tycke och smak. Får han som han vill så blir den så besk så ingen annan dricker den... bara han själv:)Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.com