tag:blogger.com,1999:blog-27261009.post1195579315857780814..comments2023-12-05T22:54:18.662+01:00Comments on Favoritrecept: Sura lingon med glass och söt varm TobleronesåsKarin W.http://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-65491591126287634792010-01-25T00:41:42.131+01:002010-01-25T00:41:42.131+01:00Maria: Göm godsakerna! Det brukar jag göra.Maria: Göm godsakerna! Det brukar jag göra.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-31753673737088896312010-01-24T21:23:50.883+01:002010-01-24T21:23:50.883+01:00Mmmm å vad gott det där lät då! Det måste jag prov...Mmmm å vad gott det där lät då! Det måste jag prova. Om jag hinner göra nåt med Tobleronen innan vissa familjemedlemmar ätit upp den ;)Mariahttp://ingenrotmos.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-35560098799042090512010-01-07T10:58:30.719+01:002010-01-07T10:58:30.719+01:00Hej!
Den 20 januari kl 20.00 börjar ”Landet brunså...Hej!<br />Den 20 januari kl 20.00 börjar ”Landet brunsås” i SVT2, ett program för dig som äter. Varför äter vi svenskar som vi gör? Programledarna Henrik Schyffert, Erik Haag och matskribenten Lotta Lundgren söker efter svaren i vår egen kulturhistoria, i omvärldens influenser och i trenderna som påverkar vad vi ställer fram på middagsbordet. Experter i programmet är Mats-Eric Nilsson och Richard Tellström.<br />Om du vill titta på programmet i förväg mejla magdalena.lofstrom@svt.se så skickar jag dig en länk där du kan titta. Vänliga hälsningar MagdalenaMagdalenahttp://svt.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-91684009699200804762010-01-05T22:56:54.721+01:002010-01-05T22:56:54.721+01:00@Molly: Jag vet inte hur länge. Upptäcktes i hösta...@Molly: Jag vet inte hur länge. Upptäcktes i höstas av en ren slump att det var "vajsing" på sköldkörteln. Förmodligen ärftligt. Fast jag vet inte vem jag ska skylla på:) <br /><br />@Daniella: God fortsättning. Du har inte hållit på så länge med din blogg, ser jag.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-32348803086299195192010-01-05T22:07:19.518+01:002010-01-05T22:07:19.518+01:00Hej!
God fortsättning på det nya året! Vilken härl...Hej!<br />God fortsättning på det nya året! Vilken härlig blogg du har, hittade den genom matbloggstoppen och jag kommer definitivt att titta in här fler gånger!<br /><br />Om du har lust så kanske du kan titta in på min blogg där du kanske hittar något nytt recept? ;)<br />Du får också jätte gärna lämna en kommentar om vad du tycker om bloggen och gärna ge tips om vad jag kan göra bättre !<br />Ha det bäst!<br />Kram Daniella.Daniella - BakeCakehttp://www.bakecake.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-61349784036359196252010-01-05T15:12:23.841+01:002010-01-05T15:12:23.841+01:00sv: okej, tack. då lärde jag mig något nytt :) har...sv: okej, tack. då lärde jag mig något nytt :) har du varit sjuk/haft struma länge?<br /><br />hoppas att du mår bra denna dag!? kramkramM.https://www.blogger.com/profile/05281615193808285407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-7321865175380276882010-01-05T11:38:46.450+01:002010-01-05T11:38:46.450+01:00Anna: Stycksakerna på 50 gram är lite för små och ...Anna: Stycksakerna på 50 gram är lite för små och dyra bara om man man nu ska jämföra med den Toblerone som taxfreebutikerna säljer. Men då tillkommer resan förstås.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-90212476521043297922010-01-05T11:11:37.515+01:002010-01-05T11:11:37.515+01:00Toblerone! En favorit. Min mamma brukar göra en jä...Toblerone! En favorit. Min mamma brukar göra en jättegod Tobleroneglass! Denna såsen verkar hummelskt god varm över glassen - slurp! :-)Annahttp://www.gourmetodling.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-23443146193509432412010-01-04T15:55:38.752+01:002010-01-04T15:55:38.752+01:00vad kul att du lämnade en kommentar på min blogg! ...vad kul att du lämnade en kommentar på min blogg! intressant att du, liksom jag, har ett ämnesomsättningsproblem. vad innebär knölstruma? går din ämnesomsättning på högvarv?<br /><br />ha en bra vecka och ett bra år 2010! kramM.https://www.blogger.com/profile/05281615193808285407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-6962317731294978492010-01-04T14:07:50.982+01:002010-01-04T14:07:50.982+01:00@Helena: Chokladsås är alltid gott. Jag fick en st...@Helena: Chokladsås är alltid gott. Jag fick en stor påse med Mars choklad i julklapp så nu går jag faktiskt och funderar på att testa att göra chokladsås av några stycken sådana också.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-77222378937299562502010-01-04T12:11:44.748+01:002010-01-04T12:11:44.748+01:00Det där låter fantastiskt gott!
God fortsättning ...Det där låter fantastiskt gott!<br /><br />God fortsättning på det nya året!Helena Ljunggrenhttp://helenaljunggren.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-8867698347510372192010-01-04T11:00:53.778+01:002010-01-04T11:00:53.778+01:00Hej Växelhäxan från Norrland,
Jag har tidigare se...Hej Växelhäxan från Norrland, <br />Jag har tidigare serverat het kolasås (tjinuski/kinuskisås) till frusna lingon som efterrätt för det är så gott. Testade att hälla varm tobleronesås över frusna lingon men såsen stelnade för fort så det fungerar bättre att servera den till halvtinade bär.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-11069264397026101642010-01-04T09:51:41.451+01:002010-01-04T09:51:41.451+01:00Enkelt och gott, förstår att det gick hem.
Vi ha p...Enkelt och gott, förstår att det gick hem.<br />Vi ha prövat att göra chokladfondue med toblerone, va väldigt gott det med.<br />MVhVäxelhäxan från norrlandhttps://www.blogger.com/profile/14223826433488036606noreply@blogger.com