tag:blogger.com,1999:blog-27261009.post1350748289990964193..comments2023-12-05T22:54:18.662+01:00Comments on Favoritrecept: Pastasås Bolognese eller Ragu BologneseKarin W.http://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-89457424260627507752007-02-10T06:04:00.000+01:002007-02-10T06:04:00.000+01:00Karin...Du är en pärla. Tack för ditt engagemang.....Karin...<BR/>Du är en pärla. Tack för ditt engagemang...nu ska jag leta på den där portugisiska sidan du tipsade om.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-71642835440341864642007-02-09T22:08:00.000+01:002007-02-09T22:08:00.000+01:00I Ecuador och Peru lär en fjärdedel av befolkning...I Ecuador och Peru lär en fjärdedel av befolkningen vara schamaner. De gör sina drömresor med hjälp av en drog som görs på tobakssaft och piri piri. Då går det nog åt stora mängder. Testa inte det, Christina :)<BR/><BR/>Men om jag nu skulle göra en aioli vore det lite frestande att slänga i ett par flagor piri piri. Eller varför inte lite grand i en gambas al ajillo? <BR/><BR/>Odlar inte portugiserna piri piri förresten? Då borde de ju använda det i sina grytor, såser och marinader.<BR/>Där kanske du kan få lite tips som passar vår smak. <BR/><BR/>Själv jag kan bara säga ´obrigada´ på portugisiska. Men det kanske finns portugisiska recept skrivna på engelska. Bloggar man i Portugal? <BR/><BR/>Det kan vara mödan värt att göra en sökning på nätet.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-68102891656798818362007-02-09T14:54:00.000+01:002007-02-09T14:54:00.000+01:00Har du någon idé vad jag kan testa piripiri i så h...Har du någon idé vad jag kan testa piripiri i så hör av dig... Har ju både i pulverform och torkade och faktiskt köpt färska piripiri själv...sen odlar jag ju det på fönsterbrädan också kom jag på.Anonymousnoreply@blogger.com