tag:blogger.com,1999:blog-27261009.post1609221373816528650..comments2023-12-05T22:54:18.662+01:00Comments on Favoritrecept: Bröd bakat med Korngryn och MessmörKarin W.http://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-68215772696244342552012-02-01T17:33:21.990+01:002012-02-01T17:33:21.990+01:00Anonym: Det tar mellan 30-60 minuter för mjölken a...Anonym: Det tar mellan 30-60 minuter för mjölken att svalna. Under tiden mjuknar korngrynen så pass mycket att i brödet märks de inte. Men får du tag på kornkross så använd med fördel den produkten.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-91623562568613885622012-02-01T15:51:02.094+01:002012-02-01T15:51:02.094+01:00Ser sååå goda ut! Men...ska korngrynen bara koka u...Ser sååå goda ut! Men...ska korngrynen bara koka upp och eftersvälla den tid som det tar för mjölken att svalna till 37 grader? Är de inte fortfarande hårda då?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-21703786136429876542010-11-15T22:06:13.465+01:002010-11-15T22:06:13.465+01:00Monica: Du menar hela dinkelkorn? Jag har aldrig t...Monica: Du menar hela dinkelkorn? Jag har aldrig testat det men det borde fungera eftersom de också ska kokas.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-72604190047743765352010-11-15T15:40:46.941+01:002010-11-15T15:40:46.941+01:00Kan man ersätta korngryn med dinkel?
MonicaKan man ersätta korngryn med dinkel?<br />MonicaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-24992435636157725412009-04-18T10:57:00.000+02:002009-04-18T10:57:00.000+02:00Kul att du är med i min tävling. Lycka till!
...n...Kul att du är med i min tävling. Lycka till!<br /><br />...nu blev jag ju rikgit sugen på gott bröd :)..karolahttp://alltidinredning.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-18459950420166623922009-04-17T10:52:00.000+02:002009-04-17T10:52:00.000+02:00SV: Okej, själv brukar jag alltid köra med de "van...SV: Okej, själv brukar jag alltid köra med de "vanliga" varianterna, och inte lättvarianterna, tycker oftast inte att det blir lika gott, men det kanske man skulle testa då :)Love for Foodhttp://loveforfood.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-72637536471422331542009-04-16T09:49:00.000+02:002009-04-16T09:49:00.000+02:00Hej! Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte så...Hej! Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte så jättebra kunskap om sötningsmedel, sen jag började med GI så har jag även undvikit sötningsmedel..Love for Foodhttp://loveforfood.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-35399576325513278512009-04-15T17:18:00.000+02:002009-04-15T17:18:00.000+02:00Love for Food: Menar du att du gillar messmör? Nu ...Love for Food: Menar du att du gillar messmör? Nu smakar brödet inte alls messmör men det ger det en viss konsistens och smak som är trevlig.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-4010207557939521972009-04-14T17:49:00.000+02:002009-04-14T17:49:00.000+02:00Åh va gott detta låter, messmör som är så gott =)Åh va gott detta låter, messmör som är så gott =)Love for Foodhttp://loveforfood.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-38941406726291623812009-04-09T22:08:00.000+02:002009-04-09T22:08:00.000+02:00Jätte kul att du vill vara med och tävla:)!Hoppas ...Jätte kul att du vill vara med och tävla:)!<BR/><BR/>Hoppas att du får en härlig påsk!Marias Kakburkhttp://www.hemmetsjournal.se/mariaskakburknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-58273483769138767262009-04-07T21:28:00.000+02:002009-04-07T21:28:00.000+02:00Åsa och Martina: Äter mest knäckebröd till vardags...Åsa och Martina: Äter mest knäckebröd till vardags och det bakar jag inte själv. Men visst är det gott med hembakat mjukt bröd ibland som omväxlingKarin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-38556950868883656282009-04-07T16:20:00.000+02:002009-04-07T16:20:00.000+02:00vad annorlunda med messmör i brödet men jag kan tä...vad annorlunda med messmör i brödet men jag kan tänka mig att det blir riktigt gott! <BR/><BR/>glad påsk!åsa - hello sugarhttp://www.hellosugar.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-55161415323232097532009-04-07T14:02:00.000+02:002009-04-07T14:02:00.000+02:00Hej:) Så gott med hembakt:P Synd att man inte gör ...Hej:) Så gott med hembakt:P Synd att man inte gör det så ofta själv. Kika gärna in hos mig under kategorin Mat och sånt, brukar lägga in lite smarriga recept där=) Glad påsk!Martinahttp://www.missisnorth.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-42007930641820486782009-04-07T11:52:00.000+02:002009-04-07T11:52:00.000+02:00Hej Karin! Det här brödreceptet är absolut värt at...Hej Karin! Det här brödreceptet är absolut värt att spara. Visst innehåller messmör mycket socker men 90 % av kolhydraterna kommer från mjölksocker som höjer blodsockret långsamt. Jag har aldrig provat Fjällbrynt Natur. Det är ju osötat och ännu mindre fett. Den varianten av messmör borde också fungera bra till bakning.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-75645848249238490722009-04-06T17:33:00.000+02:002009-04-06T17:33:00.000+02:00Mums! De här bröden låter ju kalasgoda! De ska jag...Mums! De här bröden låter ju kalasgoda! De ska jag prova. Ha en fortsatt bra dag! :)Karinhttps://www.blogger.com/profile/17642334596106702515noreply@blogger.com