tag:blogger.com,1999:blog-27261009.post4186178039458944185..comments2023-12-05T22:54:18.662+01:00Comments on Favoritrecept: Lamingtons - Kakor med Chokladglasyr & KokosKarin W.http://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-59286586771111287032012-05-15T14:49:07.658+02:002012-05-15T14:49:07.658+02:00Anomym: Nej, det har jag inga tips på. Du vill väl...Anomym: Nej, det har jag inga tips på. Du vill väl inte spara en nybakad sockerkaka tills den börjar bli gammal och hård?Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-58621301725660347182012-05-15T13:15:48.449+02:002012-05-15T13:15:48.449+02:00Något tips om hur man kan få sockerkakan stel utan...Något tips om hur man kan få sockerkakan stel utan att frysa in den?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-85798805707073517832009-08-24T12:06:22.509+02:002009-08-24T12:06:22.509+02:00Ja, de verkar ju nästan vara samma:) Kärt barn har...Ja, de verkar ju nästan vara samma:) Kärt barn har många namn:) Tack för läsningen, altid kul med lite mer info:)Marias Kakburkhttp://www.hemmetsjournal.se/mariaskakburknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-5980592046275939672009-08-24T11:34:11.613+02:002009-08-24T11:34:11.613+02:00@Anonym: Absolut. Go ahead!@Anonym: Absolut. Go ahead!Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-18916199630174072202009-05-10T12:53:00.000+02:002009-05-10T12:53:00.000+02:00Jättegoda kakor! Är det OK om jag använder recepte...Jättegoda kakor! Är det OK om jag använder receptet till ett arbete om Australien som jag ska göra i min klass i höst?<br />Jag anger dig som källa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-75492532179356588842008-02-09T11:59:00.000+01:002008-02-09T11:59:00.000+01:00Tack för tipset Emma. En fast och stadig sockerkak...Tack för tipset Emma. En fast och stadig sockerkaka är ju alldeles nödvändigt i det här fallet eftersom kakbitarna ska rullas runt i glasyren.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27261009.post-52484767150225280962008-02-09T10:19:00.000+01:002008-02-09T10:19:00.000+01:00Ett tips förresten för att få en mer fast sockerka...Ett tips förresten för att få en mer fast sockerkaka är att använda vetemjöl special och/eller inte vispa äggen alltför mycket.<BR/><BR/>Jag använde vetemjöl special en gång när jag blev sugen på att baka och egentligen inte hade ingredienser hemma. Jag hade dessutom i banan, så det blev en väldigt fast kaka.Anonymousnoreply@blogger.com