4 personer
400-500 g färska fiskfiléer eller 1 pkt djupfryst fisk
3 morötter
1-2 msk margarin
2 purjolökar
1 msk vetemjöl
1 dl vatten
200 g djupfrysta gröna ärtor
1½ tsk salt
peppar
persilja och dill
GÖR SÅ HÄR:
1. Skölj och rensa morötter och purjolök
2. Smält fettet i en gryta
3. Skiva ner grönsakerna
4. Fräs grönsakerna nästan mjuka
5. Strö vetemjöl över grönsakerna, blanda om, häll på vatten
6. Tillsätt ärtor
7. Skär fiskblocket i portionsbitar och placera ovanpå grönsakerna
8. Krydda med dill (rikligt), persilja, salt och peppar
9. Sjud under lock tills fisken är vit och fast, cirka 5-12 minuter. Den längre tiden för djupfryst fisk
10.Smaka av
Serveras med kokt potatis
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.