lördag, juli 01, 2006

Wok Classic

4 portioner

200 g strimlad kycklingfilé
500 g Findus Wokgrönsaker Classic
300 g äggnudlar

matolja till stekning

MARINAD:

2 pressade vitlöksklyftor
2 msk farinsocker
3 msk japansk soja
½ hönsbuljongtärning upplöst i 2 msk vatten


GÖR SÅ HÄR:

1. Marinera köttet cirka 10 minuter
2. Koka nudlarna
3. Häll av marinaden och spara den
4. Fräs upp grönsakerna enligt anvisning på paketet
5. Stek kycklingköttet
6. Blanda allt inklusive marinad och hetta upp

Klart på 15 minuter!

Wok Classic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.