4 personer
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 paprikor i olika färger
4 kycklingfiléer
2 msk matolja
1 burk kokosmjölk (400 ml)
2 msk ostronsås
2 tsk sambal oelek
½ tsk salt
rivet skal av en halv limefrukt
GÖR SÅ HÄR:
1. Skala och hacka lök och vitlök
2. Skölj, kärna ur och tärna paprikorna
3. Strimla kycklingfiléerna
4. Fräs grönsakerna och kycklingfiléerna i oljan i en wok eller stekpanna
5. Tillsätt kokosmjölk, ostronsås, sambal oelek och salt
6. Låt puttra i 5 minuter
7. Blanda ner limeskalet i woken
Serveras t ex med jasminris och mango chutney
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.