lördag, augusti 19, 2006

Kyckling Garam masala

4 portioner

4 kycklingfiléer
1 påse Garam masala spicemix
1 dl creme fraiche
1 dl vatten
hackad persilja

GÖR SÅ HÄR:

1. Värm ugnen till 225 grader
2. Lägg kycklingfiléerna trångt i en ugnssäker form
3. Blanda kryddmixen med creme fraiche och vatten
4. Häll kryddblandningen över kycklingen
5. Sätt in kycklingen i mitten av ugnen
6. Ugnsstek tills kycklingköttet är mört och utan rosa inslag i köttsaften (ca 30 minuter)
7. Strö hackad persilja över

Det indiska köket är hett och kryddorna är A och O. Den här enkla rätten är inte så stark, men god ändå. Servera kycklingen med ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.