8 hg fläskfilé
salt och peppar
3 dl grädde eller creme fraiche
3/4 msk kinesisk soya
2 msk chilisås
2 vitlöksklyftor
3/4 tsk fransk senap
3 tsk dragon
2 krm svartpeppar
GÖR SÅ HÄR:
1. Stek skivad fläskfilé , salta och peppra lite
2. Lägg de stekta skivorna i en ugnsform
3. Häll grädde eller creme fraiche i stekpannan och rör om
4. Tillsätt övriga ingredienser, rör om och smaka av såsen
5. Häll såsen över fläskfilén
6. Värms i ugnen (225 grader) cirka 10 minuter före serveringen
Servera till ris eller potatis.
Fläskfilé med ugnsbakade potatishalvor och sallad |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.