6 portioner
200 g ljus choklad - ej blockchoklad
3 äggulor
3 dl vispgrädde
2 bitar Dajm
GÖR SÅ HÄR:
1. Smält chokladen över vattenbad
2. Rör ner äggulorna och låt det svalna
3. Vispa grädden och blanda ner den
4. Finhacka Dajmbitarna och blanda ner dem i chokladsmeten
5. Lägg upp moussen i crème- eller små kaffekoppar
6. Garnera med lite hackade Dajmbitar eller annan choklad
7. Ställ kallt några timmar
Mycket lättlagad efterrätt. Men observera att blockchoklad inte ska användas. Om moussen står alltför länge i kylskåpet tappar den sin krispighet.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.