12 portioner
Färdigköpta tårtbottnar (3)
3,5 dl kesella
2 msk kakao
0,75 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk konjak
1 dl hallonsylt
6 dl hallon (färska eller frysta)
1 tsk florsocker
GÖR SÅ HÄR:
1. Blanda kesella, kakao, florsocker, vaniljsocker och konjak
2. Bred hälften av chokladkrämen på en av tårtbottnarna
3. Lägg en botten ovanpå
4. Bred på hallonsylten
5. Lägg på den tredje bottnen
6. Bred resten av chokladkrämen runt om och ovanpå
7. Garnera med hallon
8. Pudra över lite florsocker
Klar på cirka 15 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.