onsdag, juni 07, 2006

Marinerade kycklingfiléer

4 kycklingfiléer
smör till stekning
salt och peppar

MARINAD:
½ dl matolja
½ dl balsamvinäger
½ dl flytande honung
2 vitlökar
timjan
salt och svartpeppar

GÖR SÅ HÄR:
1. Bryn först kycklingfiléerna i stekpanna
2. Lägg dem sedan i en långpanna och efterstek dem i ugnen cirka 20 minuter i 200 graders ugnsvärme
3. Lägg de varma filéerna i dubbla plastpåsar och slå över marinaden
4. Låt filéerna ligga över natten och skiva dem sedan i sneda skivor

En rätt som kan passa på ett buffébord och enkelt kan tillredas till många personer.

Marinerad och skivad kycklingfilé

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...