6 personer
800 g biffrad eller liknande
MARINAD:
1 dl kikkoman soya
1 krm sesamfrön
1 krm timjan
1 msk apelsinjuice
1 krm basilika
1 tsk hackad färsk chili
GÖR SÅ HÄR:
1. Värm ugnen till 120 grader
2. Bryn köttbiten
3. Lägg den i en ugnsform
4. Stek i ugnen tills innertemperaturen är 54 grader
5. Blanda ihop marinaden
6. Lägg köttet i en plastpåse och häll på marinaden
7. Låt stå i kylskåp över natten och vänd på påsen några gånger
Servera köttbiten skuren i tunna skivor med en god potatisgratäng.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.