tisdag, november 07, 2006

Yoghurt med honung och valnötter

4 personer

500 g naturell yoghurt
flytande honung

200 g valnötter
(ev. lite riven mörk blockchoklad)

GÖR SÅ HÄR:
1. Fördela yoghurten i fyra små skålar eller i små koppar
2. Ringla över flytande honung
3. Strö över hackade valnötter
4. Toppa eventuellt med lite riven mörk blockchoklad

En snabblagad och god efterrätt som vem som helst klarar av att göra. Använd en mild och krämig yoghurt med en fetthalt på 10 procent. Den "turkiska" från Lindahls Mejeriprodukter AB är prisvärd och passar bra. Den har svensk flagga men det betyder bara att den säljs i Sverige. I själva verket kommer den från Tyskland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...