40 stycken
250 g mjukt smör
1 ½ dl socker
4 dl vetemjöl
1 dl marsanpulver
1 ½ tsk bakpulver
1-2 dl fast hallonsylt
GÖR SÅ HÄR:
1. Rör smör och socker poröst
2. Blanda vetemjölet med marsanpulvret och bakpulvret och arbeta in
3. Dela degen i två delar, rulla ut varje del till en längd, dela varje längd i 20 bitar
4. Forma varje bit till en boll och lägg i pappersformar
5. Gör en fördjupning i varje boll och lägg i en klick hallonsylt
6. Grädda cirka 15 minuter i 175 grader
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.