onsdag, september 27, 2006

Hallongrottor

Hallongrottor med marzanpulver












40 stycken

250 g mjukt smör
1 ½ dl socker
4 dl vetemjöl
1 dl marsanpulver
1 ½ tsk bakpulver
1-2 dl fast hallonsylt

GÖR SÅ HÄR:

1. Rör smör och socker poröst
2. Blanda vetemjölet med marsanpulvret och bakpulvret och arbeta in
3. Dela degen i två delar, rulla ut varje del till en längd, dela varje längd i 20 bitar
4. Forma varje bit till en boll och lägg i pappersformar
5. Gör en fördjupning i varje boll och lägg i en klick hallonsylt
6. Grädda cirka 15 minuter i 175 grader

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...