fredag, juni 23, 2006

Peruddens sillfat

4 personer

2 burkar matjessill
3 dl gräddfil
1 tsk senap
2 st hårdkokta ägg
½ dl saltgurka
½ dl inlagda rödbetor

GÖR SÅ HÄR:

1. Skär matjessillen i mindre bitar och lägg på ett serveringsfat
2. Blanda gräddfil och senap
3. Täck sillen med med blandningen
4. Skala äggen, dela och hacka gulan och vitan
5. Hacka saltgurka och rödbetor
6. Börja dekorera på mitten med äggulan över den täckta sillen
7. Fortsätt med äggvita, saltgurka och rödbetor

Serveras med färskpotatis.
Perudden är en dansrestaurang utanför Piteå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...