fredag, september 22, 2006

Apelsinmarinad till fläskkött

skal och saft från 1 apelsin
1 pressad vitlöksklyfta
½ tsk salt
1 msk flytande honung
1 tsk japansk soya
1 msk balsamvinäger
½ pkt djupfryst basilika

GÖR SÅ HÄR:
1. Blanda alla ingredienserna
2. Skeda marinaden över färdigstekt, mycket tunt skuret fläskkött, t.ex. fläskfilé, fläskkarré eller skinkstek

Apelsinmarinerat fläskkött passar bra att servera på ett buffébord tillsammans med rätter som varmrökt lax med en creme fraichesås, skinkrullar , canapéer, snittar, marinerade grönsaker, salsa, grönsallad, dillpotatis, smör och bröd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...