måndag, mars 08, 2010

Tävla med Fazer Choklad

Det här var mer än vad jag i min vildaste fantasi hade trott att det skulle vara när jag fick mail om att en liten(!) överraskning skulle komma med posten. Och vad föranledde denna gåva?


Jo... startskottet för Årets Hemmakonditor 2010. En tävling för alla bakverks- och dessertälskare. Nu har jag visserligen chokladen men det krävs också finess och uppfinningsrikedom för att ta hem den segern. Talanger som jag saknar.

Under 15 veckor framöver kommer det att utses en veckovinnare som belönas med en KitchenAid. Vinnaren får också gå vidare till tävlingsetapp 2. I oktober är det final. Den äger rum på Nordiska Museet i samband med Chokladfestivalen. Då ska det finnas fem finalister.

Finalisterna deltar i tävlingen med de bakverk som de vann veckofinalen med. Dessutom får de ett hemligt paket med ingredienser som skall tillagas live på scen på max 30 minuter. Fazer Konfektyr är tävlingens huvudsponsor. Här kan du läsa mer och skicka in tävlingsrecept: Tävling.

Nu har jag beslutat mig för att skänka bort chokladkakor till två hågade tävlingsdeltagare. Själv kan jag just nu inte alls komma på någonting som inte redan finns i en eller annan "bakform".

Välj mellan Fazer Vit bakchoklad 100 g, Fazer Premium bakchoklad 100g mörk eller Fazer Mjölkchoklad 100g.

Maila till kirene[at]spray[dot]se
Skriv "Fazer" i ämnesraden.
Skriv vilken av kakorna du i första hand vill ha.
Ange också ett andra alternativ.
Skriv namn och adress.

Först till kvarn gäller! Första två som svarar får varsin Fazer Chokladkaka.

Det var det och det var allt!

2 kommentarer:

  1. @lanja: Uttryckssymbolen <3 betyder "Oäkta Hjärta". Jag förstår inte...

    SvaraRadera

Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...