onsdag, februari 09, 2011

I gott sällskap

I gott sällskap
Cloetta fortsätter att överraska. Den här gången med ett nytt godis i såväl smak som form. Läs mer här: Cloetta lanserar Pops Crunchy! Cision Wire

Godispåsarna lanseras i två storlekar (110 och 170 gram) och består av små spröda puffar med choklad och salt i ett. I mitten finns en yoghurtbaserad fyllning.

Jordnötter ihop med något sött tycker jag är gott och därför brukar jag varva Cloettas Bridgeblandning och jordnötter i en skål och bjuda på som snacks till öl. Pops Crunchy visade sig fungera precis lika bra.

Jag vill inte påstå att det här nyttigt att äta i stora mängder men jag orkar inte jämt oroa mig för hälsan. Förr eller senare kommer den ju i alla fall att försvinna av sig själv.

Jordnötter och Pops Crunchy

Allergiinformation för Pops Crunchy
Gluten: Ja
Jordnötter: Spår
Sojabönor: Ja
Laktos: Ja
Mjölkprotein: Ja
Nötter: Spår

Näringsvärde per 100 g/ml:
Energi: 2100 kJ/500 kcal,
Protein: 7,5 g,
Kolhydrat: 60 g,
Fett: 25 g

4 kommentarer:

 1. De ser gott ut!

  ja, ibland måste man unna sig lite extra gott godis!

  Trevlig söndag

  / Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny, Pops Crunchy är oerhört gott ...på gränsen till beroendeframkallande. Så härligt crunchiga och inte alls för söta.

  SvaraRadera
 3. Åh, dom här måste jag ju ta och prova! Älskar ju nya saker, speciellt choklad. =)

  SvaraRadera
 4. Jenny: Hoppas du hittar Pops Crunchy där du handlar.

  SvaraRadera

Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...