1 paket chokladkakemix
GLASYR:
2 hg florsocker (3½ dl)
4 msk smält smör
4-5 msk kallt kaffe
1 msk kakaopulver
2 tsk vaniljsocker
GARNERING:
1 dl kokos
GÖR SÅ HÄR:
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Gör chokladkakan enligt anvisningar på paketet
3. Häll smeten i en smord och bröad långpanna (25x30 cm)
4. Grädda i ca 25 minuter. Pröva med sticka att den är färdig
5. Rör under tiden ihop glasyrsmeten
6. Häll den över kakan medan kakan fortfarande är varm
7. Strö över kokos
Serveras kyld, skuren i bitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.