måndag, maj 11, 2009

Gott och Blandat

Fru Fortuna,lyckans, ödets och slumpens gudinna med ymnighetshorn, har varit på tillfälligt besök.

I det här fallet var det Candy King som snurrade på sitt lyckohjul och skickade mig en varucheck på 160 kr att handla smågodis, torkad frukt, nötter och naturgodis för.

Torkad Frukt, Aprikoser Bananchips
Ett gyllene tillfälle att bunkra upp. Våren och sommaren är partytider. Oavsett om det handlar om familjemiddag, grillparty med grannarna, examensfirande eller fest för soffpotatisar, ska det serveras snacks av något slag.

Små dragéer överdragna med choklad är ypperligt att blanda tillsammans med nötter och torkad frukt och servera till en aperitif. Eller att ha med sig när man själv blir bortbjuden och ska ge bort en ätbar värd- eller värdinnegåva. Det gäller att kolla så att ingen i sällskapet har nötallergi förstås.

Nöt/frukt/choklad-mix
Inte så nyttigt men väldigt gott.

4 kommentarer:

 1. Ja verkligen både gott och trevligt! Vilken tur du hade :-)

  SvaraRadera
 2. Bakmammorna: Tur också att det i Candy Kings sortiment fanns mer att köpa annat än lösgodis.

  SvaraRadera
 3. Ja verkligen- fast lösgodis är inte så illa heller :-)

  SvaraRadera
 4. Bakmammorna: Det är inte så lätt som kan tro att plocka ihop en påse med lösgodis värd 160 kronor. Tro mig. Jag försökte men gav upp:)

  SvaraRadera

Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...