fredag, maj 13, 2011

Fredag den 13 - Otursdag för Blogger

Ja, egentligen började problemen redan igår, torsdag den 12:e. Gårdagens inlägg försvann helt plötsligt. Det har inte gått att logga in förrän ikväll. Här förklarar Blogger i alla fall vad som hänt och vad som ska hända med det som förlorats:
Blogger is back

Nu har jag visserligen en egen säkerhetskopia på det inlägget men jag är inte säker på om jag bör använda den eller om jag ska vänta på att Blogger klarar av att ställa allt tillrätta igen.

Uppdatering: Gårdagens inlägg är återställt av Blogger-teamet

6 kommentarer:

 1. Vi bugar, niger och tackar för all info du fiskat upp till oss! Skönt att få lite hjälp med det:)

  Hoppas du får en fin helg,
  Mårtenssons.

  SvaraRadera
 2. @Mårtensson: Det var så lite så:) Frustrerande när det blir såna här fel. När jag började använda Blogger för mer än 5 år sedan strulade det här bloggverktyget ofta.

  SvaraRadera
 3. Ja det förklarar ju saken. Hoppas kommentarerna kommer tillbaka också. Tack för infon.

  SvaraRadera
 4. Erika Skogly: Blogger-teamet har lovat att återställa kommentarerna också. Det ska vara klart för alla någon gång under helgen.

  SvaraRadera
 5. jag har som tur var inte förlorat inlägg men flera kommentarer. Och jag har fortfarande problem. Kan inte logga ut från denna bloggen för att logga in på mim andra :( Lite störande men jag hoppas de löser sig av sig själv..

  SvaraRadera
 6. Milli: Då borde du skriva till Blogger-teamet. Det kan du göra via det här formuläret som dom upprättat för det här ändamålet:

  https://spreadsheets0.google.com/a/google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHA1MF9CcVdkX0o1S2Fab0RKT0ZyV1E6MQ&ndplr=1
  En lång adress och allt måste hänga ihop på en enda rad när du klistrar in den i adressfältet

  SvaraRadera

Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...